Katteri Eif-Felis Sibiriske katte
 

Boris

 
Nelius' Boris er min første sibirer. Han flyttede ind hos mig den dag han blev 12 uger, som selskab til min gamle Burmilla, Silke (som desværre ikke er mere).
 
Boris blev i sin tid købt som selskabs- og udstillings mis, men han er desværre for usikker til at trives på en udstilling hvor der sker så meget.
Derefter blev min plan at Boris skulle være den dejlige og sociale mis som han er, her hjemme på fuldtid i stedet. Men tingene går jo ikke altid som man planlægger dem.
Boris har vist sig at stor trives, som den store hygge mis han er, i huset når der ikke er for mange andre katte som man skal dele opmærksomheden med.
Han kommer og putter og skal ligge i arm på sofaen og ved slet ikke hvilket ben han skal stå på for at få nok opmærksomhed.
 
Men desværre gælder det kun når der er maks 2 andre katte i huset, og da jeg ud over Boris også har Larissa og Zasha, som begge er planlagt til brug i avl, så vil der jo fra tid til anden også være killinger i huset.
Jeg har derfor truffet den hårde beslutning at Boris ikke skal være trist, så stor en del af tiden, så derfor søger han nu et nyt og trygt hjem.
Mit ønske er at Boris kan komme ud i et nyt hjem hvor han kan være centrum, som han gerne vil og fortjener.
 
Boris har aldrig gået frit, men har tilgengæld altid været vandt til at kunne komme ud i min lille aflukkede have, når jeg er hjemme. Han elsker at komme ud og trække noget frisk luft, og evt jage et par insekter i ny og næ, men ellers er favoritten bare at være ude og nyde den friske luft og slappe af i solen, eller skyggen hvis solen er for varm. Hvis han også kan få selskab i haven, så er hans lykke gjort.
 
Boris er en "lille" diskret mis på ca. 6,5 kg, og med en stor både sommer og vinterpels, som specielt i vinterhalvåret kan kræve hjælp fra en menneske hånd med en god kam.
Boris har kort sagt det mest fantastisk og charmerende både sind og udseende.
 
Boris flytter ikke før det rette hjem er fundet, jeg beholder ham hellere end at sende ham ud det forkerte sted.
Prisen for ham er 2.000 kr. Der vil medfølge lidt godt legetøj og noget af det mad han er vandt til at spise.
 
Skriv endeligt hvis han har fanget din interesse, så længe han er her på siden er han ikke lovet væk til anden side.
 
Fie Corneliussen | 6800 Varde - Danmark | fie@nelius.dk