Katteri Eif-Felis Sibiriske katte
 

Larissa

Larissa
 
Meldgaards Larissa, som her i huset går under navnet Larissa, Lakrissa eller Lakridsen. Ja, kært barn har mange navne..
 
Larissa blv født d. 10.05.2010. Hun er "ønske" missen. Jeg havde længe ønsket mig en udstillingsmis og næsten lige så længe drømt om at få en kat til starte mit opdræt med eget stamnavn.
Så da jeg fik mailen om at Larissas mor var nedkommet med 3 drenge og 1 pige, og hun var min hvis jeg kunne lide hende, og billeder af den smukkeste lille sort og hvide harlekin pige. Så var min lykke jo gjort!
 
Larissa er en utroligt sød, smuk og meget feminin lille pige. Hun kommer gerne og snakker, når det passer hende. Men hvis man tror man kan bestemme hvor og hvornår vi skal hygge, så kan man godt tro om igen.
Men samtidig så kan hun være meget overvældende når opmærksomheden kalder, som f.eks. at man ligepludseligt har en højt spindende kat liggende på skuldrene som bare venter på hånden som kommer op og nusser.
 
Larissa er mor til mit første kuld (kuld Z), en helt igennem fantastisk mor, som klarede over halvdelen af fødslen før jeg overhoved opdagede noget var i gærde. Men hun klarede det hele utroligt flot og passede alle killingerne til punkt og prikke.
 
Larissa er sort blotched tabby harlekin, SIB n 02 21.
Larissa bærer IKKE genet for neva maskerade.
Larissa er d. 31.01.2014 scannet fri for HCM.
 
 
 
 
 
 
Fie Corneliussen | 6800 Varde - Danmark | fie@nelius.dk