Katteri Eif-Felis Sibiriske katte
 

Oskar

Oskar
 
Oskar Wild Taiga, som her i huset bare går under navnet Oskar
 
Oskar blev født 14.04.2013 i Tjekkiet. Han er fra et meget kærligt opdræt hvor kattene har adgang til hele huset og får hvad de "peger på".
 
Jeg rejste selv til Tjekkiet for at hente Oskar, kunne ikke nænne at han skulle shippes.
Oskar er født og opvokset hos foderværtsfamilie. Både opdrætter og værstfamilien var utroligt gæstfri og syntes at det var helt fantastisk at jeg kom ned til dem for at hente ham. Efter at have besøgt værtsfamilien og mødt Oskar stod den på sommer grill i opdrætterens have. Næste dag var familien så søde at køre Oskar og jeg i lufthavnen (lidt over 100 km væk), hjælpe med check in, og sørge for at vi kom godt afsted. 
Det var en helt fantastisk oplevelse, at hente min første importerede kat, og helt sikkert en oplevelse jeg aldrig vil glemme, og jeg håber en dag at få mulighed for at have Oskar med tilbage til Tjekkiet på en udstilling i hans hjemland.
 
Oskar er en rigtig hyggefis, han sover helst i armene, ved min side i sofaen eller deler hovedpude om natten.
Han har været med på en del udstillinger allerede, han synes som regel at det er rigtigt lækkert med en hel dag hvor man bare kan få alt den opmærksomhed man har lyst til.
 
Oskars største bedrift indtil videre var da vi var på verdens udstilling i Aalborg i oktober 2013, hvor hvor han blev nomineret og kom en tur på scenen.
 
Oskar er rødsmoke og hvid.
Oskar bærer IKKE genet for neva maskerade.
Oskar blev i januar 2017 scannet fri for HCM
 
 
 
Fie Corneliussen | 6800 Varde - Danmark | fie@nelius.dk